Zo voeg je merken toe aan of verwijder je ze uit je account
Bijgewerkt vandaag
Voordat je een ander socialmedia-account koppelt
Als je een ander socialmedia-account aan hetzelfde merk koppelt, worden historische gegevens van beide accounts gecombineerd. Als je een ander account wilt koppelen, verwijder je eerst het merk en maak je een nieuw merk aan. Gratis accounts kunnen hun merk niet verwijderen of vervangen. Als je een ander account wilt koppelen, stap je over op een betaald abonnement.
Heb je al gemengde gegevens? Bekijk hoe je dit oplost
Per ongeluk het verkeerde account gekoppeld? Bekijk hoe je dit corrigeert
Voeg merken toe om meerdere bedrijven te beheren, of verwijder een merk om ruimte vrij te maken en andere socialmedia-accounts of advertentieplatforms te koppelen. Gratis accounts bevatten één merk dat niet kan worden verwijderd of vervangen.
➕ Een merk toevoegen
Je kunt het merk tijdens het aanmaken een naam en afbeelding geven. Beide zijn optioneel.
Ga in het menu rechtsboven naar Verbindingen en klik op de knop + Toevoegen. Je kunt ook de snelkoppeling in het hoofdmenu gebruiken.
Als je een afbeelding wilt toevoegen, klik je op Afbeelding uploaden en kies je een PNG- of JPG-bestand. We verkleinen de afbeelding naar 80×80 px.
Als je een naam wilt toevoegen, typ je die in bij Merknaam. Als je dit veld leeg laat, geven we het merk een naam wanneer je het eerste account koppelt.
Klik op Merk aanmaken.
Het nieuwe merk verschijnt onderaan je lijst en is klaar om de bijbehorende sociale netwerken te koppelen. Je kunt de naam en afbeelding altijd wijzigen via Merkinstellingen.
🗑️ Een merk verwijderen
Als je een merk naar een ander account wilt verplaatsen in plaats van het te verwijderen, kun je merken laten overzetten door contact op te nemen met ons supportteam. Meer informatie over het overzetten van merken.
Klik op de pagina Verbindingen op het pictogram met drie puntjes naast de knop + Toevoegen en selecteer Merk verwijderen.
Als dit een gedeeld merk is waarvan iemand anders de eigenaar is, zie je in plaats daarvan de optie Merk verlaten. Je verliest de toegang, maar het merk blijft actief in het account van de eigenaar.
Klik op Bevestigen in de pop-up waarin wordt gewaarschuwd dat het merk en de bijbehorende instellingen en gegevens uit je account worden verwijderd.
Wat er met je gegevens gebeurt wanneer je een merk verwijdert
Door een merk te verwijderen maak je de merksleuf voor je abonnementen vrij, zodat je een nieuw merk kunt aanmaken. Niet alle gegevens gedragen zich na verwijdering hetzelfde:
Historische statistieken van gekoppelde sociale netwerken zijn gekoppeld aan je socialmedia-account, niet aan het merk zelf. Als je hetzelfde account opnieuw aan een nieuw merk koppelt, blijven je historische gegevens beschikbaar.
Planner-berichten en web- of bloggegevens zijn gekoppeld aan de unieke interne ID van het merk. Als je een merk verwijdert, worden deze gegevens verwijderd, tenzij je het merk binnen de herstelperiode terugzet.
Geplande berichten worden niet gepubliceerd zolang het merk is verwijderd.
Analytisch synchroniseren stopt tijdens de verwijderingsperiode. Sommige statistieken, zoals het aantal volgers en Stories, kunnen alleen worden bijgehouden zolang het merk actief is en kunnen niet worden teruggehaald voor de verwijderingsperiode. Bekijk welke statistieken worden beïnvloed.
Medewerkers die toegang tot het merk hebben, verliezen die toegang onmiddellijk. Hun rollen en rechten voor dat merk worden inactief.
Er is geen optie om een merk te archiveren. Verwijderen is de enige manier om een merk te deactiveren.
Gratis versus betaalde accounts
Bij betaalde abonnementen wordt een merk samen met de instellingen en gegevens verwijderd. Je kunt vervolgens een nieuw merk aanmaken om andere socialmedia-accounts of advertentieplatforms te koppelen. Gratis accounts bevatten één merk dat niet kan worden verwijderd of vervangen.
Een verwijderd merk herstellen
Verwijderde merken kunnen worden hersteld
Als je per ongeluk een merk hebt verwijderd of er opnieuw toegang toe wilt krijgen, neem je contact op met ons supportteam. Merken kunnen binnen 45 dagen na verwijdering volledig worden hersteld, inclusief Planner-inhoud, instellingen en gegevens.
Om een merk te herstellen, heb je een beschikbare merksleuf in je huidige abonnementen nodig. Berichten die tijdens de verwijderingsperiode waren gepland, verschijnen na het herstel nog steeds in de Planner, maar worden niet met terugwerkende kracht verzonden.
Gerelateerde artikelen