Waarom zijn gegevens van twee accounts gemengd?
Bijgewerkt vandaag
De gegevens van twee accounts kunnen door elkaar komen te staan omdat het account waarmee je je historische gegevens ophaalt als eerste is gekoppeld.
GRATIS accounts
Gratis Metricool-accounts kunnen niet worden gebruikt om meerdere merken te monitoren, maar slechts één. Als je een socialmediaprofiel ontkoppelt, worden de gegevens die tot dan toe zijn gesynchroniseerd niet verwijderd. Als je daarna een ander profiel koppelt, zijn alleen de gegevens die vanaf die dag worden gesynchroniseerd afkomstig van het nieuwe profiel. Als je meerdere merken tegelijkertijd wilt monitoren, heb je betaalde abonnementen nodig.
Betaalde accounts
Als je al gebruikmaakt van betaalde abonnementen en de sociale netwerken van een nieuwe klant wilt toevoegen, moet je de merken niet "recyclen". Als je het oude profiel ontkoppelt, worden de historische gegevens die al zijn gesynchroniseerd niet gescheiden — verwijder het merk van de klant die je niet meer monitort en maak vanaf nul een nieuw merk aan voor de nieuwe klant. Bekijk Merken aan je account toevoegen of uit je account verwijderen voor de stappen.
Gerelateerde artikelen